Historien bag Uldbutikken

Uldbutikken så dagens lys i starten af 1990’erne, hvor et hjørne i stuehuset blev indrettet gårdbutik med garn og uldne sokker.Sortimentet blev lige så stille udvidet og efter nogle år rykkede butikken ud i den gamle staldbygning, hvor den også har til huse i dag. De første mange år var fokus primært på salg af garn og færdige uldprodukter som plaider og sokker. Fra 2005 tog arbejdet med design af unikke modeller for alvor fart og i dag spænder udvalger af modeller fra huer og halstørklæder til veste og kjoler. Gennem de senere år har vi også fået et stort udvalg i tilbehør til både strik, hækling, hakning og filtning. Seneste skud på stammen er webshoppen Uldbutik.dk (2015)

I år (2019) fik vi en ny webshop designet af firmaet Tacaly. Samt en hel ny app som skal give folk mulighed for at købe det garn de mangler på farten, plus en lang række andre godbidder. Så som Strikkeguides, vejledninger, modeller. osv.

Der blev ansat en dedikeret IT medarbejder ved navn Frederick Ambo, som skal varetage vores IT og webshop. Samt tage billeder af produkter og modeller. Udvikle nye ider til brug i Uldbutikken og opskrifter til salg.

År 2020, fik vi lavet et point system som nogle af de første i garn verden. Hvor man kan bruge sine opsparede points til at få rabat på sit næste køb. Nye banderoler på vores produkter så information og design er opdateret, samt en ny produkt linje i garnet “finase”.

Den 04/09/2020 blev der afholdt den første nogensinde udsalg i butikken. Lagersalg, med over 25% til 75% på prisen. Der blev brugt udlejningslokalerne til at udstille modeller og udsalgsvare.